Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το συγκινητικό "αντίο" στο Mega! "Ήταν τιμή μου...." (video)

Δημοσιεύθηκε October 30, 2018. >> Life and style  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης υπήρξε το αγαπημένο παιδί του Mega.

Από τα 15 του που έκανε το ντεμπούτο του στη σειρά "Οι φρουροί της Αχαΐας" μέχρι την τελευταία του σειρά το 2010 "4". Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος πόσταρε ένα βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο instagram γράφοντας:

"Μια αναφορά. Μια εποχή. Μια ανεμελιά δημιουργική. Εκεί μεγάλωσα, εκεί έμαθα, εκεί πρωτοέπαιξα, εκεί πρωτοέγραψα,εκεί πρωτοπέτυχα, ονειρεύτηκα, αγάπησα και δέθηκα.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το συγκινητικό "αντίο" στο Mega! "Ήταν τιμή μου...." (video)

Τώρα "το εκεί" δεν υπάρχει πια. Καιρό δεν υπήρχε. Χθες όμως ήρθε ένα μαύρο και σφράγισε ένα τέλος εποχής. Τέλος Εποχής. Είναι άγριο αυτό το μαύρο και για θεατές και για όλους όσοι πέρασαν από εκεί. Σκληρό και άδικο για αυτούς που μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν μέσα προσπαθώντας να το κρατήσουν ζωντανό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βοθροκάναλο ο ΣΚΑΙ, να κλείσει!" - Χαμός με την Τατιάνα Στεφανίδου και το κανάλι!

Μπορεί η συχνότητα να έπαψε να εκπέμπει ελεύθερα, αλλά οι άνθρωποι όχι. Αυτοί συνεχίζουν να εκπέμπουν, να ζουνε, να προχωράνε,να παλεύουν, να δημιουργούν και να κρατάνε όλα όσα μας έμαθε και μας χάρισε.

Γι’ αυτό και πάντα θα είναι το mega mas…Ήταν τιμή μου.

#megachannel #megamou #megamas"

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μια αναφορά.Μια εποχή. Μια ανεμελιά δημιουργική. Εκει μεγάλωσα,εκεί έμαθα,εκεί πρωτοέπαιξα, εκεί πρωτοέγραψα,εκεί πρωτοπέτυχα, ονειρεύτηκα, αγάπησα και δέθηκα. Τώρα «το εκεί» δεν υπάρχει πια. Καιρό δεν υπήρχε. Χθες όμως ήρθε ένα μαύρο και σφράγισε ένα τέλος εποχής. Τέλος Εποχης. Είναι άγριο αυτο το μαύρο και για θεατές και για όλους όσοι πέρασαν από εκεί. Σκληρό και άδικο για αυτούς που μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν μέσα προσπαθώντας να το κρατήσουν ζωντανό. Μπορεί η συχνότητα να έπαψε να εκπέμπει ελεύθερα,αλλά οι άνθρωποι όχι. Αυτοί συνεχίζουν να εκπέμπουν, να ζουνε,να προχωράνε,να παλεύουν,να δημιουργούν και να κρατάνε όλα όσα μας έμαθε και μας χάρισε. Γι αυτό και πάντα θα είναι το mega mas... Ήταν τιμή μου. #megachannel #megamou #megamas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@cpapakaliatis) στις

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Δες και αυτά