Χανταμπάκης: Στην Ειρήνη θα ζητάω συγγνώμη μέχρι να μου πει ότι είναι καλά με μένα

Δημοσιεύθηκε June 16, 2017. >> Πολιτισμός  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν ένας από τους παίκτες του δημοφιλούς παιχνιδιού Survivor που είχε προκαλέσει τα περισσότερα σχόλια και όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο αλλά και όταν αποχώρησε. Οι κόντρες του με τον Ντάνο και την Ειρήνη Παπαδοπούλου είχαν προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια μερίδας του τηλεοπτικού κοινού.

Ο πρώην παίκτης του Survivor επισκέφθηκε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show και μίλησε για όλους και για όλα...

Αρχικά αναφέρθηκε στην κόντρα με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και για τις κατηγορίες πως της έκανε bullying, ανέφερε πως «έχω ζητήσει συγγνώμη σε όλα τα παιδιά. Στην Ειρήνη Παπαδοπούλου θα ζητάω συγγνώμη μέχρι να μου πει ότι είναι καλά με μένα. Όχι για τις κάμερες, ζήτησα συγγνώμη από πολύ πριν». Ενώ προσέθεσε πως «μιλήσαμε στο τηλέφωνο, προσπάθησα να της δείξω ότι δεν έχω καμία πρόθεση να μην είμαστε καλά. Κάθε παρεξήγηση που γινόταν, την είχαμε συζητήσει πιο πριν, όλοι μαζί. Δυστυχώς ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει ότι κάτι έχει προηγηθεί».

Στην ερώτηση για το ποιος θα ήθελε σε ανθρώπινο επίπεδο να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο απάντησε με ευθύτητα πως «ο μόνος που μου είχε μεταφέρει ότι είχε θέμα οικονομικό ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ήταν το μόνο πράγμα που είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Ένας τόσο δυνατός άνθρωπος που μου είχε μεταφέρει αυτό. Άρα, ανθρώπινα, θα ήθελα να τα πάρει κάποιος που να τα έχει ανάγκη».

Στη συνέχεια πάντως προξένησε εντύπωση ο τρόπος που αναφέρθηκε στον πρώην συμπαίκτη του παρ' όλες τις κόντρες που είχαν μέσα στο παιχνίδι: «Είναι τόσο σημαντικός ο διπλανός σου όταν σου δίνει ένα ψάρι. Εγώ με τον Αγγελόπουλο κοιμόμουν κεφάλι με κεφάλι. Όταν βρεχόντουσαν τα πόδια του, ανέβαινε και ήμασταν σαν να φιλιόμαστε και όταν έβρεχε από την άλλη πλευρά ανέβαινα εγώ προς αυτόν».

 

Πηγή: www.newsbeast.gr

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Δες και αυτά