Βίντεο: H Σημαία του Κατσίφα που Προκάλεσε την Αντίδραση των Αλβανών

Δημοσιεύθηκε October 29, 2018. >> Life and style  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βίντεο που ανήρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πριν από τρεις εβδομάδες ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, δείχνει την ελληνική σημαία να κυματίζει επάνω σ’ ‘εναν σταυρό στις πλαγιές του όρους Κόζιακα επάνω από το χωρίο Βουλιαράτες, ιδιαίτερη πατρίδα του θύματος.

Kάτω από το βίντεο, ο ίδιος είχε γράψει : “Βόρεια Ήπειρος Γη ΕΛΛΗΝΙΚΗ. !!! Άπ τα κόκαλα βγαλμένη τον Ελλήνων τα ιερά !!!”

Βόρεια Ήπειρος Γη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ????????!!!! Άπ τα κόκαλα βγαλμένη τον Ελλήνων τα ιερά ????????!!!!

Gepostet von Katsifas Konstantinos am Mittwoch, 10. Oktober 2018

Σύμφωνα με καταγγελίες η παρουσία της ελληνικής σημαίας στον Κοζιάκα, που ο Κατσίφας είχε ανεβάσει, προκαλούσε αντιδράσεις Αλβανών εθνικιστών της περιοχής, ενώ το θύμα φέρεται να είχε δεχτεί ενοχλήσεις απο άνδρες της τοπικής αστυνομίας, προκειμένου να την απομακρύνει από τον ιστό-σταυρό..

Και πέρυσι, ανήμερα της εθνικής επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940, η ελληνική σημαία κυμάτιζε στο Κοζιάκα, χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα αφού το χωριό Βουλιαράτες αναγνωρίζεται επισήμως από τις αλβανικές αρχές ως μειονοτικό με τους κατοίκους να έχουν το δικαίωμα να τιμούν δημόσια τα εθνικά μας σύμβολα.

Ο Κατσίφας ήταν νέος με μεγάλες πατριωτικές ευαισθησίες, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες και οι αναρτήσεις του στα social media, από τις οποίες δεν προκύπτει οποιαδήποτε σχέση με την Χρυσή Αυγή, όπως επιχειρούν τα αλβανικά ΜΜΕ.

Βίντεο: H Σημαία του Κατσίφα που Προκάλεσε την Αντίδραση των Αλβανών

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Δες και αυτά