«Τσολιάς» της «Ελληνοφρένειας» σε Μενεγάκη: Λάστιχο ο Καρανίκας!

Δημοσιεύθηκε October 20, 2016. >> Life and style  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με τον Καρανίκα έχεις δει τι γίνεται ε; Λάστιχο ο Καρανίκας» – «Ακουμπάω Ελένη Καρανίκα!», φώναζε ο «Τσολιάς» αγγίζοντας την παρουσιάστρια

«Χαμός» έγινε σήμερα στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» όταν ο τσολιάς της «Ελληνοφρένειας» εισέβαλε για μία ακόμη φορά στο στούντιο και προκάλεσε άφθονο γέλιο και αμηχανία στην Ελένη Μενεγάκη. Με το καυστικό του χιούμορ σχολίασε φυσικά τις τηλεοπτικές άδειες, την πολιτική επικαιρότητα αλλά και την πρόσφατη «εισβολή» του Δημήτρη Κοντομηνά στην εκπομπή. «Ήθελα να φέρω έναν πρόεδρο κι εγώ. Μόνο ο Βερύκιος;

Μόνο αυτός μου έκατσε εμένα. Δεν μου δινε τον άλλο ο Βερύκιος», ανέφερε κουβαλώντας μαζί του το ομοίωμα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. «Πες μου τι έγινε; Τα βρήκαμε με το Μαρινάκη; Τα βρήκαμε με το Ρώσο;», είπε παγώνοντας την Ελένη Μενεγάκη. 

Η συνέχεια την άφησε εξίσου άφωνη όταν τη ρώτησε: «Πες μου την εμπειρία σου να παίρνεις συνέντευξη από πρόεδρο καναλιού». Η εισβολή του Δημήτρη Κοντομηνά σχολιάστηκε από τον Τσολιά με την Ελένη να απαντά: «Μα δεν πήρα μισή συνέντευξη. Δεν ήξερα ότι θα έχω επισκέψεις. Τα έχασα». «Εντάξει. Είχες και από δίπλα το Βερύκιο που κοιτούσε από δίπλα. Τι γλυκούλης που ήταν;», σχολίασε με τη σειρά του ο Αποστόλης.

Μετά από βίντεο λοιπόν που προβλήθηκε με αφιέρωμα για την εκπομπή και την αλλαγή ώρας στον Alpha, επανήλθαν δυναμικά. «Με τον Καρανίκα έχεις δει τι γίνεται ε; Λάστιχο ο Καρανίκας», είπε ο τσολιάς κάνοντας άπαντες να ξεσπάσουν σε γέλια και την παρουσιάστρια να έρχεται σε αμηχανία. «Ακουμπάω Ελένη Καρανίκα!», είπε αγγίζοντας την παρουσιάστρια.

Το καλύτερο μάλλον ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης το φυλούσε για το τέλος. «Στο καλύτερο με κόβετε», είπε η Ελένη Μενεγάκη στους συνεργάτες της καθώς έπρεπε να πάει σε διάλειμμα. Στη συνέχεια διαμαρτυρήθηκε στον καλεσμένο της λέγοντας πως ήρθε αργά. Ο λόγος ήταν η ραδιοφωνική εκπομπή στον Real, με την παρουσιάστρια να λέει «και σπίτι μου ακούει η μάνα μου τέρμα τα γκάζια».

Τότε ήρθε η απολαυστική ατάκα του Τσολιά: «Φανατικοί είστε φέτος. Ο Ματέο ακούει; Τα παιδιά να μάθεις να ακούνε»! Η Ελένη όπως αναμενόταν ζήτησε να πέσουν άμεσα διαφημίσεις.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο:

και η συνέχεια
  

Πηγή: protothema.gr

 

Πηγή: masternews.gr

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Δες και αυτά