Θηρίο ο Λευτέρης Πετρούνιας! «Μαγική» εκτέλεση και πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου

Δημοσιεύθηκε October 26, 2018. >> Viral  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμη και τραυματισμένος σ´ ένα τόσο δύσκολο αγώνισμα με τρομερές απαιτήσεις, ο χρυσός ολυμπιονίκης του Ρίο προκρίθηκε με άνεση στον τελικό των κρίκων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Ντόχα.

Με μία «μαγική» εκτέλεση, ο Λευτέρης Πετρούνιας συγκέντρωσε 15.266 βαθμούς, περισσότερους απ’ ότι στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, και προκρίθηκε στον τελικό των κρίκων που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, χωρίς το παραμικρό λάθος και πήρε με άνεση την πρόκριση για τον τελικό, όπου θα υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Να σημειωθεί ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας θα υποβληθεί σε εγχείριση στον ώμο του μετά το τέλος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, με τον Έλληνα παγκόσμιο πρωταθλητή να είναι έτοιμος να ξεπεράσει τον εαυτό του, προκειμένου να κατακτήσει ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο.

Δείτε την εξαιρετική προσπάθεια του Πετρούνια

Τεράστιος Λευτέρης Πετρούνιας στην πρεμιέρα του παγκόσμιου πρωταθλήματος, στο Κατάρ!

Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο Σ ο Λευτέρης Πετρούνιας στον προκριματικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος ενόργανης DohaGym2018! Παρότι τραυματίας, έκανε μαγική εκτέλεση στους κρίκους και είναι 1ος μέχρι στιγμής με 15,266 βαθμούς! ???????????? Έκλεισε ήδη θέση για τον τελικό της ερχόμενης Παρασκευής (02/11), όπου θα διεκδικήσει άλλο ένα χρυσό μετάλλιο! ???????? ???????? #Doha2018 #GoGymtastic #Petrounias #Gymnastics #HellenicGymnastics

Gepostet von Hellenic Gymnastics Federation am Freitag, 26. Oktober 2018

iellada

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Δες και αυτά