Ραγίζει καρδιές γνωστός παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων μιλώντας για τον θάνατο της 4χρονης κόρης του! Η εξομολόγηση από καρδιάς για τη μάχη με τον καρκίνο! (Βίντεο)

Δημοσιεύθηκε April 16, 2018. >> Life and style  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε πρόσφατη συνέντευξη του σε γνωστή εκπομπή μίλησε για την κορούλα του που έφυγε από την ζωή και ράγισε καρδιές! Ο ίδιος φανερά συγκινημένος δεν δίστασε να μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές του!

Η μικρή Άρτεμις έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία τεσσάρων ετών, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο και βύθισε στο πένθος τους γονείς της! Διαβάστε παρακάτω....

"Ήμουν ένα βράδυ στο παιδογκολογικό και ήρθε ένας άγνωστος ιερέας και ζήτησε να με δει. Βγήκα έξω γιατί απαγορευόταν να μπει κάποιος άλλος στον θάλαμο, εκτός από τους γονείς και μου είπε: "Δεν με ξέρεις, αλλά επειδή ήρθε τόσο πολύς κόσμος να μου πει να κάνω μια προσευχή, ήθελα να σας γνωρίσω και αν μου επιτρέπεις να έρθω και να ευλογήσω το μωρό". Εκεί ξέρεις, ξεκινάς να συνειδητοποιείς εκείνο που περιβάλλει αυτό που ζεις και νομίζεις ότι το ζεις μόνος σου, αλλά τελικά δεν είσαι μόνος σου. Με ρωτούν καμιά φορά "πώς αντέχετε αυτό το πράγμα; Πώς το βιώνετε; Πώς δεν λυγίζετε;". Εγώ τους έλεγα πως δεν λυγάς διότι αυτές οι προσευχές όλου του κόσμου και η αγάπη που μπορεί να μην την βλέπεις, με κάποιο τρόπο την εισπράττεις. Και νομίζω πως την εισπράττεις ως δύναμη για να αντέξεις όλο αυτό το πράγμα που συμβαίνει...", είπε χαρακτηριστικά ο Λουκάς Φουρλάς στην εκπομπή "Τετ Α Τετ" και τον Τάσο Τρύφωνος !

Δείτε ακόμη:

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Δες και αυτά