Πώς είναι ο κόλπ0ς της γυναίκας που έχει καιρό να κάνει σεκς (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε January 18, 2017. >> Σχέσεις  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γίνεται μικρότερος ο κόλπος της γυναίκας μετά από μεγάλη αποχή;

Όχι. Ο κόλπος είναι ένα όργανο με μεγάλη ελαστικότητα και αντοχή. Η μακροχρόνια αποχή μπορεί να ηροκαλεί σύσπαση του κόλπου με αποτέλεσμα να δίνεται η ψευδής εντύπωση ότι έχει μικρύνει. Ουσιαστικές αλλαγές συμβαίνουν μόνο μετά την εμμηνόπαυση. Αυτές οι αλλαγές έχουν αργή εξέλιξη, προκαλούν προοδευτική συρρίκνωση του κόλπου και είναι άσχετες με τη σεκς ουαλική αποχή.

Γιατί μερικές γυναίκες δεν έχουν καμμία ερωτική δραστηριότητα;

Πώς είναι ο κόλπος της γυναίκας που έχει καιρό να κάνει σεκς (ΦΩΤΟ)

Ακόμη και στις μέρες μας για έναν αριθμό γυναικών και αντρών η ηθική παραμένει "θέμα υμένος." Επιβιώνει δηλαδή ακόμη η κοινωνική προκατάληψη που αναγορεύειτη διατήρηση της παρθενιάς σε κοινωνικό και προσωπικό πλεονέκτημα Για τους λόγους αυτούς ένος αριθμός γυναικών επιλέγει την αποχή από κάθε σεκς ουαλική δραστηριότητα μέχρι την ημέρα του γάμου.


Η έλλειψη πάντως κάθε σεκς ουαλικής δραστηριότητας μπορεί επίσης να είναι ενδεικτική της ύπαρξης μιας σειράς δυσκολιών στη δημιουργία σχέσης με το άλλο φύλο λόγω κακής σχέσης της γυναίκας με τον εαυτό της και το σώμα της, υπερβολικών φόβων, αναστολών και ενοχικής στάσης απέναντι στο φορές αυτές οι δυσκολίες καλύπτονται κάτω από την επίφαση ιδεολογικών'ή θρησκευτικών πεποιθήσεων.

Απόσπασμα από το βιβλίο 501 ερωτήσεις για το σεκς . Ευχαριστούμε το Ελληνικό σεκς ολογικό Ινστιτούτο για την ευγενική παραχώρηση του υλικού. Οι πληροφορίες που διαβάσατε δε συνιστούν ιατρικές οδηγίες και δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να τις ακολουθήσετε ειδικά αν δεν έχετε γνωρίσει τον ιατρό σας.


Πηγή: www.boro.gr

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Δες και αυτά