Ο Ρίκι Μάρτιν εύχεται οι δύο εννιάχρονοι γιοι του να είναι γκέι (video) | altsantiri.gr

Δημοσιεύθηκε June 14, 2018. >> Life and style  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ρίκι Μάρτιν είναι πλέον είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει δύο αγόρια μέσω παρένθετης μητέρας. Σε συνέντευξη του στο ABC, ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε στους εννιάχρονους γιους του και αποκάλυψε πως επιθυμία του θα ήταν, όταν μεγαλώσουν, να είναι ομοφυλόφιλοι: «Δεν ξέρω, είναι πολύ μικροί, αλλά εύχομαι να είναι ομοφυλόφιλοι».

«Πάντα το λέω αυτό, θα ήθελα να κάνω πάλι coming out. Επειδή αισθάνθηκα καταπληκτικά. Τη στιγμή εκείνη όταν έγραψα την επιστολή και την έβαλα στο twitter, και πάτησα να δημοσιευθεί. Η ελευθερία, το αίσθημα της απελευθέρωσης ήταν τόσο ισχυρό, αυτό εννοώ λέγοντας ότι θα ήθελα να κάνω και πάλι coming out γιατί αισθάνθηκα απίστευτα. Και μετά από αυτό, οι άνθρωποι έρχονταν σε μένα και με ευχαριστούσαν λέγοντας «Χάρη σε σένα, καταλαβαίνω καλύτερα τον πατέρα μου. Καταλαβαίνω την αδελφή μου καλύτερα». Είναι ένα πολύ ξεχωριστό πράγμα. Η ευαισθησία, του να μην πρέπει να κρύβομαι με κανένα σχήμα ή μορφή. Βλέπω χρώματα. Και τότε βλέπω το ουράνιο τόξο. Καταλαβαίνω γιατί το σύμβολο είναι το ουράνιο τόξο. Είναι απλά πραγματικό. Είναι απτό και με κάνει πιο δυνατό», είπε ο Ρίκι Μάρτιν αναφερόμενος στην απόφαση του να δηλώσει ανοιχτά ομοφυλόφιλος.

«Για όσους αγωνίζονται με την ταυτότητά τους, του λέω πως όλα θα είναι ωραία. Απλά να είσαι ο εαυτός σου. Αγάπα τον εαυτό σου», τόνισε ο τραγουδιστής.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Δες και αυτά