Ξέρω τι κρύβεται πίσω από τα μαγιό σου Ευρυδίκη Βαλαβάνηκαι θα το πω.

Δημοσιεύθηκε July 20, 2017. >> Υγεία  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό το καλοκαίρι, η Ευρυδίκη τίμησε πολύ το μαγιό. Τόσο στον Άγιο Δομίνικο όσο και στην κρουζιέρα που έκανε στα ελληνικά νησιά φόρεσε πολλά και διάφορα μαγιό, με μερικά βασικά χαρακτηριστικά.

Από την Έλενα Φάκου

Η Ευρυδίκη έχει αθλητικό στυλ και αυτό προτίμησε και στα μαγιό της. Ολόσωμα, πλεκτά και με τροπικά μοτίβα ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά κομμάτια που φόρεσε, ενώ είδαμε ότι παρόλο που έχει μικρό στήθος, φοράει μπικίνι χωρίς ενίσχυση στο σουτιέν κάτι που σημαίνει ότι δεν τραβάει κανένα ζόρι με το νούμερο του μπούστου της. Αυτό κορίτσια που έχετε μικρό στήθος να το λάβετε υπόψιν σας. Δεν είναι απαραίτητο όλες οι γυναίκες να έχουν μεγάλο στήθος. Η κάθε μία πρέπει να νιώθει όμορφη με αυτό που είναι. Και μην καταφεύγετε πάντα σε τρικ. Νιώστε ελεύθερες με το σώμα σας και δείξτε ότι είστε. Όπως κάνει η Ευρυδίκη και αυτό είναι προς τιμήν της.

Ξέρω τι κρύβεται πίσω από τα μαγιό σου Ευρυδίκη Βαλαβάνηκαι θα το πω.

Αυτό λοιπόν που ίσως δεν ξέρατε και θέλω να σας πω, είναι ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι σχεδιάστρια και συν ιδιοκτήτρια του brand RAD, το οποίο κυρίως λανσάρει σειρές ρούχων για pole dance, αλλά όπως είδαμε και μαγιό όπως αυτό που φορούσε η αθλητικογράφος στην φωτογραφία που ακολουθεί.

Ξέρω τι κρύβεται πίσω από τα μαγιό σου Ευρυδίκη Βαλαβάνηκαι θα το πω.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

5 φράσεις που αν του πεις, θα είσαι η μια και μοναδική

Δύσκολο ρούχο το παντελόνι. Πολλοί το φορούν λίγοι το τιμούν.

Άντρας που θα σε προδώσει μια φορά, θα σε προδίδει πάντα

 

Πηγή: www.youweekly.gr

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Δες και αυτά