Κορίτσια ψυχραιμία: Πόσο συχνά φαντασιώνεται άλλη στο σ*ξ;

Δημοσιεύθηκε May 05, 2018. >> Σχέσεις  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί το σώμα του να κάνει σεξ μαζί σου. Με το μυαλό του όμως τι γίνεται;

«Πόσο συχνά φαντασιώνεσαι κάποια άλλη κατά τη διάρκεια του σεξ;» ήταν ένα από τα ερωτήματα στο οποία κλήθηκαν να απαντήσουν οι άντρες χρήστες της ιστοσελίδας therooster.com το 2013. Οι απαντήσεις, σκόρπιες. Εντάξει, εκείνοι που είναι τόσο ερωτευμένοι, πιστοί ή ψεύτες απάντησαν ένα αυστηρό «ποτέ». Το 32% των συμμετεχόντων στην έρευνα λοιπόν, δεν φαντασιώνονται κανένα άλλο πρόσωπο και παραμένουν ψυχή και σώμα δοσμένοι στην παρτενέρ τους. Το 37% των αντρών που μπήκαν στη διαδικασία να απαντήσουν, παραδέχτηκαν πως το κάνουν «σπάνια». Μυαλό είναι αυτό σου λέει, αν ξεφύγει μπορεί να μπλεχτεί σε άλλα κορδόνια σουτιέν μονοπάτια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Το τελευταίο αντίο στη Ζωή Κουρούκλη! (Photos)

Κορίτσια ψυχραιμία: Πόσο συχνά φαντασιώνεται άλλη στο σ*ξ;

Το 25%, δηλαδή ένας στους τέσσερις αποκάλυψε πως άλλη φαντάζεται πονηρά με άλλη κάνει σεξ. Γιατί το κάνουν; ίσως αναρωτιέσαι και είναι λογικό. Κοίταξε, το μυαλό δεν μπαίνει σε καλούπια. Επίσης καμιά φορά άλλον γουστάρουμε, με άλλον το κάνουμε. Υπάρχει βέβαια και η κάπως πιο «ακίνδυνη» περίπτωση ο λεγάμενος να φαντασιώνεται τίποτα πορνοστάρ (γι' αυτό λέμε και ξαναλέμε, όλα θέλουν ένα μέτρο, κυρίως το πορνό) ή μια διάσημη ηθοποιό (έλα, το 'χεις κάνει κι εσύ, παραδέξου το). Επίσης, επειδή μπορεί να νιώθουν ότι μπλοκάρουν ή ότι η στύση τους δεν είναι τόσο αποφασιστική, καταφεύγουν στη σίγουρη λύση, σ' εκείνη που ξέρουν ότι με το που σκεφτούν, θα αναθαρρέψουν- δεν ξέρω αν μ' εννοείς-.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατάσχεση στο σπίτι και στο γραφείο του Λυκουρέζου για ακάλυπτες επιταγές!

Και προχωράμε στην επόμενη κατηγορία, αυτή του 4% των αντρών που απάντησαν ότι φαντασιώνονται μια άλλη «τις περισσότερες φορές». Αλλά τίποτα δεν είναι χειρότερο από το 2% των αρσενικών που έβαλαν «ν» στο κουτάκι «πάντα» και στους οποίους οι κυρίες που τους χαίρονται ευχόμαστε να βάλουν κι εκείνες με τη σειρά τους ένα «χ» στο δικό τους το κουτάκι.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Δες και αυτά