Γιατί ένας άντρας δέχεται να πάει η γυναίκα του μ' άλλον

Δημοσιεύθηκε October 20, 2016. >> Σχέσεις  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιος άνδρας δέχεται να κάνει σεξ η γυναίκα του μ' άλλον. Με τη δική του συμφωνία και την ευλογία του η σύζυγος να έχει μια ολοκληρωμένη ερωτική επαφή διαρκείας κάποιων ωρών, ίσως ολονυχτίας. Όπου οι δυο τους, η σύζυγος και ο ξένος άνδρας χαλαρά και παιχνιδιάρικα, χωρίς ντροπή και εντελώς απενοχοποιημένα αφεθούν στις πιο κρυφές και άγνωστες ηδονές και απολαύσεις της σαρκικής διερεύνησης. Και στο συνουσιακό τους συμπόσιο οι δυο τους, άγνωστοι μέχρι πριν μόλις λίγες ώρες, να προχωρήσουν σε σεξουαλικές επιλογές που δεν τις συνήθιζαν με τον, με την σύζυγο τους.

Λοιπόν. Ποιος σύζυγος είναι σε θέση να φανταστεί την ίδια την γυναίκα του, αυτή που συνεχίζει να αγαπάει, όχι εκείνη που θέλει να χωρίσει, την μάνα των παιδιών του να κυλιέται σε ξένα σεντόνια παραδόμενη με τα... όλα της, τα στήθη της, τους γλουτούς της, το αιδοίο της, σ' έναν εραστή της μιας νύχτας. Το ίδιο ισχύει και για την παντρεμένη γυναίκα. Ποιά είναι αυτή που συμφωνεί ο άνδρας της να περάσει μία νύχτα μ' άλλην.

Ο swinger. Αυτός ο άνδρας, αυτός ο σύζυγος, ο swinger όπως αποκαλείται, είναι που μπαίνει συνειδητά στο παιχνίδι της ανταλλαγής συντρόφων, καμία σχέση με παρτούζες και γκρουπ σεξ ανάμεσα σε άτομα γνωστά και άγνωστα. Το swinging είναι μία συνειδητή ''διαδικασία'' που αφορά δύο ζευγάρια. Τέσσερις ανθρώπους. Και είναι κάτι περισσότερο από μόδα. Είναι άδικο να το χαρακτηρίσουμε μόδα επειδή άρχισε να απλώνεται, να γιγαντώνεται πρώτα στις ΗΠΑ και μετά στην Ευρώπη τις μεταπολεμικές δεκαετίες. Και ήδη κάνει θραύση και στην Κίνα, από τότε που κι αυτή η χώρα καπιταλιστικοποιήθηκε.

Η ανταλλαγή συζύγων είναι μια ανάγκη, έτσι αξίζει να το δούμε, από την πλευρά των swingers. Ζευγάρια της διπλανής πόρτας αποφασίζουν να κάνουν το μέγα άλμα αφού διαπίστωσαν ότι το οικογενειακό γαμήσι, το σεξ ανάμεσα σε δυο παντρεμένους μοιάζει περισσότερο ρουτίνα. Απουσιάζουν τα βασικά, τα πιο βασικά στοιχεία που απαιτεί το μυστήριο της σεξουαλικής επαφής.

Και ακριβώς επειδή υπάρχουν αμέτρητα ζευγάρια που είναι αποφασισμένα να...ανταλλαχτούν έχουν φυτρώσει ένα κάρο κλαμπ για swingers. Για έγγαμους που δοκιμάζουν την περιπέτεια να ξενοπηδηχτούν, αφού το αποδέχονται και οι δύο σύζυγοι. Οι αράδες σήμερα με αφορμή ότι για μιά χρονιά ακόμα σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο της Κρήτης ξεκίνησε το πενθήμερο πάρτυ για swingers αλλοδαπών ζευγαριών που διαργάνωσε το πιο αξιόπιστο γραφείο ανταλλαγής συζύγων στην Ευρώπη. Πέντε ημέρες ένας άνδρας με όποια ήθελε, αρκεί κι αυτή να... ήθελε, γνωρίζοντας ότι το ίδιο σπορ κάνει παράλληλα και η γυναίκα του, στον ίδιο χώρο.

 

Πηγή: www.apodytiriakias.gr

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Δες και αυτά