Γιάννης Μπέζος: Παρέδωσε μαθήματα! Οι ατάκες κόλαφος για το κλείσιμο του Mega!

Δημοσιεύθηκε October 29, 2018. >> Life and style  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έχουμε την πολύ μεγάλη χαρά και τιμή παράλληλα στην πρώτη εκπομπή να έχουμε εδώ έναν άνθρωπο που μεγαλώσαμε μαζί του…» ανέφερε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στον αέρα του «Ώρα Ελλάδος 07:00» για να υποδεχτεί το Γιάννη Μπέζο!


Ο ίδιος φυσικά του απάντησε λίγο αργότερα: «Είπε κάτι ο Ιορδάνης πριν, δεν μου άρεσε όμως, «μεγαλώσαμε μαζί του». Τι εννοεί δηλαδή; Τόσο πολύ μεγάλος είμαι;». «Δεν μπορώ να σου μιλήσω και στον ενικό, δυσκολεύομαι. Όταν ήταν οι Απαράδεκτοι, εντάξει, κι εμείς δεν ήμασταν μικρά παιδιά, αλλά θέλω να πω ότι εσύ ξεκίνησες από πολύ μικρός στο MEGA». Διαβάστε παρακάτω....

«Κοντεύουν 30 χρόνια» τόνισε ο Γιάννης Μπέζος ο οποίος μαζί με τη Ρένια Λουΐζίδου και τον Βλάσση Μπονάτσο ήταν εκείνοι που βλέπαμε στα τελευταία πλάνα πριν πέσει το σήμα του MEGA τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου!


«Είχα κάνει 6-7 σειρές στο MEGA όλο αυτό διάστημα. Το κανάλι αυτό είχε την ιδιαιτερότητα ότι χαρακτηρίστηκε από την μεγάλη μυθοπλασία. Τόσο στο χώρο της κωμωδίας, όσο και στα κοινωνικά δράματα. Μην πάμε στα καθημερινά που είναι μια συνήθεια των τελευταίων δέκα ετών. Παλαιότερα είχε μια πολύ μεγάλη δραστηριότητα το MEGA.

Πρέπει να πω ότι βεβαίως αισθανόμαστε όλοι αμήχανα που έκλεισε, αισθανόμουν χειρότερα όταν ήταν στον αέρα και γινόταν αυτό το άρρωστο. Το οποίο δεν είχε κανένα νόημα. Δηλαδή μια συχνότητα η οποία έπαιζε πράγματα ου μας θύμιζαν τα νιάτα μας. Το MEGA έχει μια πολύ μεγάλη ταινιοθήκη πίσω του η οποία έχει κάνει στους συμπατριώτες μας μια πολύ καλή συντροφιά και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο να γίνει. Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά η δική μας στην τηλεόραση. Το μυστικό της μυθοπλασίας είναι το μεράκι. Δεν είναι θέμα ούτε χρημάτων, ούτε ανθρώπων. Υπάρχουν και τώρα άνθρωποι. Δεν υπάρχει η ίδια διάθεση. Δεν το λέω για τους άλλους το λέω για τον εαυτό μου. Πρέπει να επαναφέρουμε το μεράκι. Δηλαδή αυτό που δεν γνωρίζαμε τότε. Όταν ξεκινήσαμε αυτές τις σειρές που λέμε, δεν ασχολιόταν κανείς ούτε με τα νούμερα τηλεθέασης, ούτε με τις ηλικίες και τα δυναμικά και αδύναμα κοινά. Αυτά είναι εκ των υστέρων. Μετά γίναμε πιο υποψιασμένοι και χάθηκε αυτή η πρωτογενής αγωνία να δώσουμε κάτι καινούριο στον κόσμο», ανέφερε ο Γιάννης Μπέζος.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Δες και αυτά