Για ποιους λόγους απιστούν άνδρες και γυναίκες (video)

Δημοσιεύθηκε November 26, 2016. >> Σχέσεις  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για ποιους λόγους απιστούν άνδρες και γυναίκες (video)

Οι λόγοι που οδηγούν στην απιστία είναι τόσοι πολλοί, «όσο σχεδόν είναι και οι λόγοι που κάνουμε σεκς », όπως αναφέρει ο ειδικός στην εξελικτική ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Όστιν, Δρ Ντέιβιντ Μπους. Ωστόσο υπάρχουν διαφορετικοί λόγοι για τους οποίους απιστούν άνδρες και γυναίκες και αυτοί έχουν να κάνουν με το τι θέλουν από τη σχέση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με μια θεωρία, όπως φαίνεται και στο βίντεο, η απιστία έχει να κάνει με την ανάγκη για ελευθερία και με την ανάγκη για οικειότητα. Μια γυναίκα είναι πιθανό να καταφύγει σε απιστία επειδή αισθάνεται ότι χάνει το «εγώ» μέσα στη σχέση και ότι προσδιορίζεται μέσα από αυτή και ότι δεν έχει αρκετό χώρο για να κάνει τα πράγματα που της αρέσουν.

Από την άλλη, ένας άντρας μπορεί να απατήσει όταν αισθάνεται ότι υπάρχει έλλειψη οικειότητας, ότι δεν καλύπτεται συναισθηματικά και νιώθει παραμελημένος. Ωστόσο ρόλο παίζουν και τα σεκς ουαλικά κίνητρα.

Σύμφωνα με τον Δρ Ντέιβιντ Μπους, οι γυναίκες βλέπουν την απιστία σαν διέξοδο όταν δεν είναι ευτυχισμένες στη σχέση τους, και αυτό θα τους βοηθήσει να διαπιστώσουν εάν πρέπει να χωρίσουν ή όχι.

 

Πηγή: www.altsantiri.gr

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Δες και αυτά