Επικό! Δείτε την Ξεκαρδιστική Τούμπα της Μαρίας Κορινθίου στη Σκηνή που Έκανε το Θέατρο να Κλάψει από τα γέλια (Vid)

Δημοσιεύθηκε June 12, 2018. >> Viral  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη Λευκωσία με το θεατρικό «Γοργόνες και Μάγκες» βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου, με το φινάλε των παραστάσεων να επιφυλάσσει μια έκπληξη σε συντελεστές και κοινό.

Κατά τη διάρκεια της σκηνής όπου η Μαρία ερμηνεύει το «Ο άντρας που θα παντρευτώ» ως άλλη Μάρθα Καραγιάννη, ένας λάθος χειρισμός των συναδέλφων της κατά το χορευτικό, την έκανε να καταλήξει… φαρδιά πλατιά στο έδαφος με την ίδια να σταματά το τραγούδι και να φωνάζει «Αχ, σακατευτήκαμε, με σκοτώσατε!» μέσα στα γέλια.

Φυσικά, το act δεν ήταν δυνατόν να συνεχιστεί καθώς η Μαρία είχε ξεκαρδιστεί στα γέλια, με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

«Δε θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα η περιοδεία μας στη Κύπρο από ένα πέσιμο (με σκοτώσανε), από ένα γέλιο μέχρι δακρύων και από εσάς να με χειροκροτάτε και να γελάτε μαζί μου! Σας αγαπώ! Μεγάλη αγάπη μου δείξατε όλες αυτές τις μέρες και σας αγαπώ διπλά γι αυτό! Σε ευχαριστώ Κύπρο μου για όλα! Εις το επανιδείν! Μεγάλη υπόκλιση σε όλους σας!», έγραψε λίγο αργότερα στο βίντεο που ανήρτησε στοInstagram.

Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!

Εμείς, πάντως, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως γελάσαμε πολύ…

πηγη

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Δες και αυτά