Είδηση βόμβα για το Survivor και το ΣΚΑΙ: Αλλάζει τηλεοπτική στέγη!

Δημοσιεύθηκε October 27, 2018. >> Life and style  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο, τόσο αγωνιστικό, όσο και εξωαγωνιστικό!

Σήμερα λοιπόν θα σας φέρουμε σε ακόμα μια αποκάλυψη! Από ότι γνωρίζουμε ο ΣΚΑΙ έχει πάρει τα δικαιώματα του Survivor αλλά και γενικότερα των παραγωγών που έχει φέρει ο Τούρκος Ατζούν, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα γίνει και πράξη σε βάθος χρόνου!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο Τούρκος παραγωγός το τελευταίο διάστημα φέρεται να βρίσκεται σε σύγκρουση με τους ανθρώπους του ΣΚΑΙ! Όλα ξεκίνησαν από την διαμάχη που είχε ο ίδιος με τον Σάκη Τανιμανίδη, αφού ως γνωστόν ο Έλληνας παρουσιαστής δεν διατηρεί πλέον τις καλύτερες σχέσεις με τον Ατζούν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαύρο Σαββατοκύριακο για 4 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Είδηση βόμβα για το Survivor και το ΣΚΑΙ: Αλλάζει τηλεοπτική στέγη!

Από εκεί λοιπόν και έπειτα οι σχέσεις του καναλιού με τον Τούρκο παραγωγό δεν είναι οι καλύτερες δυνατές και πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ανταγωνιστικό κανάλι τον έχει προσεγγίσει ώστε να "σπάσει" την συμφωνία του με τον ΣΚΑΙ και να τον "κλέψει"!

Σίγουρα ο Ατζούν δεν είναι από τους ανθρώπους που θα κρεμούσε έτσι το κανάλι και μια συμφωνία εκατομμυρίων, όμως πληροφορίες αναφέρουν πως έχει αρχίσει να μπαίνει σε σκέψεις! Λέτε;

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Δες και αυτά