Δύσκολες ώρες για Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Παραλίγο να σκοτωθούν όταν... [video]

Δημοσιεύθηκε October 27, 2018. >> Viral  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι συνέβη στον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ;

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ πέρασαν δύσκολες στιγμές όταν κατά τη διάρκεια της πτήσης τους από την Τόγκα στο Σίδνεϊ το αεροσκάφος τους παραλίγο να συγκρουστεί με ένα άλλο.

Την τελευταία στιγμή ο πιλότος- σωτήρας, Νάιτζελ Ρόσελ έκανε ελιγμό στον αέρα και απέφυγε τη σύγκρουση με άλλο αεροσκάφος την τελευταία στιγμή.

Το πριγκιπικό ζεύγος, που σε λίγους μήνες θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί, επιβιβάστηκε στην πτήση τσάρτερ της Qantas για να επιστρέψουν στο Σίδνεϊ.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Όλα πήγαιναν καλά μέχρι τη στιγμή που ο πιλότος του Boeing 737 αποφάσισε πως δεν μπορούσε να προσγειώσει το αεροπλάνο και εδώ είχε ήδη ξεκινήσει η διαδικασία προσγείωσης.

Δευτερόλεπτα πριν ακουμπήσει στο έδαφος το αεροπλάνο που μετέφερε τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, ο πιλότος αποφάσισε να το… σηκώσει ξανά καθώς κρίθηκε επικίνδυνη η παρουσία ενός άλλου αεροσκάφους στο διάδρομο προσγείωσης με το ενδεχόμενο ατυχήματος να είναι ορατό.

Να σημειωθεί ότι ο πιλότος Νάιτζελ Ρόσελ, εξήγησε από το μεγάφωνο να ακυρώσει την προσγείωση γιατί ένα άλλο αεροπλάνο στο διάδρομο κινούνταν αργά και τα δυο αεροσκάφη θα έρχονταν επικίνδυνα κοντά.

 

Πηγή

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Δες και αυτά