Δεν θα στο δείξει ποτέ: Αυτό το ζώδιο μπορεί να λιώνει για σένα αλλά δεν πρόκειται να εκδηλωθεί!

Δημοσιεύθηκε October 20, 2016. >> Viral  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν έχουμε μία σχέση, πάντα ψάχνουμε να δούμε πόσο ενδιαφέρον έχει ο σύντροφός μας για μας. Παρακολουθούμε τις αντιδράσεις του, ψάχνουμε τα μάτια του, περιμένουμε ένα χαμόγελο, ένα άγγιγμα. Θέλουμε να αισθανόμαστε ιδιαίτεροι και μοναδικοί. Αυτό είναι απολύτως φυσικό. Συχνά όμως, δεν είναι και τόσο

Όταν έχουμε μία σχέση, πάντα ψάχνουμε να δούμε πόσο ενδιαφέρον έχει ο σύντροφός μας για μας. Παρακολουθούμε τις αντιδράσεις του, ψάχνουμε τα μάτια του, περιμένουμε ένα χαμόγελο, ένα άγγιγμα. Θέλουμε να αισθανόμαστε ιδιαίτεροι και μοναδικοί. Αυτό είναι απολύτως φυσικό. Συχνά όμως, δεν είναι και τόσο εύκολο να τον διαβάσουμε και να τον αποκρυπτογραφήσουμε. Μερικοί άνθρωποι φαίνεται ότι αποκρύπτουν εντελώς τα συναισθήματά τους. Εκείνο που θέλουμε όλοι να ακούσουμε είναι να μας λέει, «σ’ αγαπώ». Αλλά πόσο πραγματικά το εννοεί; Πώς το αισθάνεται;

ΚΡΙΟΣ

Μπορείτε να συνειδητοποιήσετε ότι σας αγαπάει πραγματικά όταν αρχίζει να σας διατάζει και να σας κάνει το… αφεντικό! Ο Κριός αρέσκεται στο να θεωρεί τον εαυτό του ηγέτη και μόλις σας δει ως μέρος της ζωής του, το θεωρεί φυσικό να σας διευθύνει και να σας καθοδηγεί. Μπορεί να κάνει πολλά για σας, να μπει τόσο πολύ μέσα στη ζωή σας, ώστε να αναλάβει κάποια πράγματα και να τελειώσει αυτός τις υποχρεώσεις για σας. Μπορεί αυτό να φανεί σε κάποιους κάπως ενοχλητικό και μπορεί να είναι, αλλά θα πρέπει να το δεχτείτε. Το μήνυμα του είναι: «αφού σ’ αγαπώ, θα το κάνω για σένα».

ΤΑΥΡΟΣ

Όταν ένας Ταύρος αγαπήσει αληθινά θα σας φέρει πράγματα, μικροαντικείμενα που θα σας παρηγορήσουν αν είστε στεναχωρημένοι ή αντικείμενα που απευθύνονται σε όλες τις αισθήσεις σας για να είστε χαρούμενοι. Υπάρχει εκτίμηση για τα συναισθήματά σας, μία ανησυχία για την υλική άνεσή σας αλλά δεν μπορεί να εκφραστεί με λέξεις. Θα σας μαγειρέψει σπιτικό φαγητό και θα σας σερβίρει ζεστή σοκολάτα, θα σας ανάψει κεριά και θα σας κάνει δώρα αρώματα ή ακριβά κοσμήματα. Θα σας βάλει στο σπίτι του και θα φροντίσει για την άνεσή σας. Το μήνυμά του είναι: «αφού σ’ αγαπώ, θα σε κατακλύσω με πράγματα που εγώ πιστεύω ότι θα σε κάνουν να αισθανθείς άνετα».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος έχει διπλή προσωπικότητα: Άλλοτε είναι φαφλατάς κι άλλοτε σιωπηλός, γι’ αυτό στην αρχή δεν θα μπορείτε να παρατηρήσετε αυτές τις αλλαγές και τον τρόπο που αντιδρά. Όταν όμως αγαπήσει αληθινά θα επιδιώκει συνέχεια να είστε μόνοι οι δυο σας, να μιλήσετε και να μοιραστείτε μαζί όνειρα, σκέψεις και ιδέες και να συζητήσετε ιδιαίτερα για πράγματα που αποσιωπούσε καιρό και δεν σας τα είχε αναφέρει. Επίσης θα κάνετε μαζί πράγματα κοινωνικά και θα σας επιδεικνύει στους φίλους του και τις παρέες του. Θα σας κάνει μέρος της ζωής του. Μπορεί να επιμένει να μάθει με κάθε τρόπο την κάθε σκέψη σας, καθώς και να παρακολουθεί την κοινωνική σας ζωή, πράγμα που ίσως να είναι λιγάκι ενοχλητικό για κάποιους ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι υπερβολικά ευαίσθητος και προτού αγαπήσει, η προσοχή του είναι στραμμένη μόνο στον εαυτό του αλλά εάν αγαπήσει αληθινά, τότε θα γίνετε μέρος ολόκληρου του κόσμου του. Εστιάζεται όχι μόνο σε σας αλλά στο ίδιο του το συναίσθημα που περιλαμβάνει εσάς, παρόλο που είναι κλειστός και δεν βγαίνει από το καβούκι του. Περιμένει από σας να μοιραστείτε μαζί τις συναισθηματικές αντιδράσεις του και τις αντιλήψεις του, κι αυτό μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο αν δεν είστε εξαρτημένοι από αυτόν. Η εξαιρετική του ευγένεια και συμπόνια καθώς και το γεγονός ότι είναι πολύ πειστικός, θα σας κάνουν να σιγουρευτείτε ότι σας αγαπάει αληθινά. Αλλά αναπόφευκτα θα έρθει η στιγμή που θα αναρωτηθείτε πόσο πολύ πραγματικά υπάρχετε εσείς στη σκέψη του και την καρδιά του.

ΛΕΩΝ

Μπορείτε να καταλάβετε ότι το λιοντάρι σας, σας αγαπά πραγματικά όταν σας τραβά στο δικό του φωτεινό κόσμο. Ξαφνικά θα σας βοηθήσει να λάμψετε και ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία σας, αυτό μπορεί να είναι ένα όνειρο που μπορεί να γίνει πραγματικότητα ή … ένας εφιάλτης ή κάτι ενδιάμεσο. Το εξαιρετικά γενναιόδωρο πνεύμα του είναι σαν δώρο ζωής, αλλά η προσοχή του και ο έλεγχος θα είναι έντονα απέναντί σας. Ο Λέων εξισώνει την προσοχή με την αγάπη και με κάποιον που αγαπά πραγματικά θέλει να μοιραστεί τα πάντα και να αγωνιστεί γι’ αυτόν, συμπεριφερόμενος σαν μικρό παιδί που θέλει συνέχεια να του δίνουν σημασία. Μερικές φορές θα σας δείχνει τη λατρεία του μένοντας τελείως σιωπηλός, αλλά αυτό συνήθως δεν διαρκεί πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος σας δίνει σήματα ότι σας αγαπά αληθινά λέγοντάς σας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ότι είστε τέλειοι. Αυτό ακούγεται υπέροχο, και συχνά είναι για ένα διάστημα, μέχρι να πει ή να κάνει κάτι που δεν ερμηνεύεται ως τελειότητα. Τότε θα ακούσετε για το πώς θα μπορούσατε να βελτιώσετε τον εαυτό σας και αυτό είναι σίγουρα μία κριτική διάθεση. Η Παρθένος επικεντρώνεται στις λεπτομέρειες και η κριτική της έχει ως στόχο να δημιουργήσει ένα καλύτερο τελικό αποτέλεσμα, έναν καλύτερο άνθρωπο, έτσι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν θα θέλατε να ακούσετε την εκτίμησή της. Θέλει αναγκαστικά να σας διορθώσει γιατί σας αγαπάει, άσχετα αν δημιουργεί πρόβλημα!

ΖΥΓΟΣ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένας Ζυγός θα σας δείξει την αγάπη του με ρομαντισμό και αισθησιασμό. Θα νιώσει την ανάγκη για συντροφικότητα και κάνει τα πάντα για να σας βγάλει από την καθημερινότητα της ζωής, χαρίζοντάς σας μία ερωτική ευφορία. Πάντα σας σκέφτεται και έρχεται κοντά σας με ένα τριαντάφυλλο και μία ρομαντική λάμψη. Το πρόβλημα μπορεί να προέλθει από το γεγονός του ότι αν είστε ένα προσγειωμένο άτομο, που θεωρεί ότι το συναίσθημα έχει τη δική του στιγμή, θα δείτε ότι αυτό το ρομάντζο είναι μία ουτοπία. Ή από την άλλη πλευρά, να σας αρέσει πολύ όλο αυτό το ρομάντζο, αλλά όταν αντιμετωπίσετε μαζί τα καθημερινά προβλήματα, να υπάρχουν προστριβές.

Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε το ενδιαφέρον του από το έντονο βλέμμα του, τότε ο τρόπος που θα σας παρασύρει στα άδυτα της ψυχής του, θα σας δώσει σίγουρα το μήνυμα της αγάπης του. Είναι ήρεμος και υπολογιστικός στην προσέγγισή του. Η… συνωμοτική αύρα που σας πλησιάζει, ο μυστικιστικός και κρυφός του τρόπος είναι ένδειξη ότι κάτι κρύβει μέσα στην ψυχή του για σας. Μπορεί να σας αποπλανήσει με περίεργα και ακατανόητα μηνύματα ή να αισθάνεστε ότι θέλει να κρατήσει κρυφή τη σχέση σας ή να μην είναι ανοιχτός μαζί σας. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει κρίσεις εμπιστοσύνης και μπορεί να οδηγήσει σε άσχημα συναισθήματα. Θα πρέπει να τον αποδεχτείτε όπως είναι, είναι ο μυστήριος και περίεργος τρόπος που αγαπά, διαφορετικά θα δημιουργηθούν εμπόδια στο δρόμο προς την πραγματική οικειότητα.

Πηγή: youweekly.gr

Διαβάστε περισσότερα

 

Πηγή: fanpage.gr

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Δες και αυτά