Δασκάλα κατηγορείται για περισσότερες από 200 σεκς ουαλικές επαφές με μαθητές

Δημοσιεύθηκε October 21, 2016. >> Life and style  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δασκάλα κατηγορείται για περισσότερες από 200 σεκς
ουαλικές επαφές με μαθητές

Μια 33χρονη δασκάλα με το όνομα Randi Lynn Zurenko από τις ΗΠΑ συνελήφθη και έχει απομακρυνθεί από το ιδιωτικό σχολείο στο οποίο εργαζόταν κατηγορούμενη για σεκς ουαλικές σχέσεις και παρενοχλήσεις στους μαθητές της.

Οι μαθητές έχουν ονομαστεί «Θύμα 1» και «Θύμα 2» ενώ δεν είναι γνωστές οι ηλικίες τους ή αν εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα. Ένα από τα θύματα σύμφωνα με την Daily Mail είναι κορίτσι ενώ το άλλο δεν έχει γίνει γνωστό.

Η Zurenko θεωρείται ότι ξεκίνησε μια σχέση τον Ιανουάριο του 2013 με το ένα παιδί (το κορίτσι) το οποίο αποφοίτησε φέτος. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα περιέρχονταν σε ερωτικές περιπτύξεις σε ένα πάρκο της περιοχής που ζούσαν. Το 2015 ξεκίνησε τη σχέση με το άλλο παιδί η οποία συνεχίστηκε μέχρι πολύ πρόσφατα.

Δασκάλα κατηγορείται για περισσότερες από 200 σεκς
ουαλικές επαφές με μαθητές

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλαπλές σεκς ουαλικές επαφές ενώ η δασκάλα διατηρούσε αρχείο με γυμνές φωτογραφίες και στιγμιότυπα. Η ίδια μάλιστα έστελνε το φωτογραφικό υλικό στους μαθητές ενώ έκλεινε ραντεβού και σε άλλες γειτονικές πόλεις. Χρησιμοποιούσε το σπίτι της, χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων και διάφορα πάρκα.

Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι εντόπισε πολλές γυμνές φωτογραφίες της μαθήτριας αλλά και του άλλου παιδιού στο κινητό τηλέφωνο της 33χρονης. Επιπλέον η ίδια παραδέχθηκε ότι έδινε αλκοόλ στα παιδιά και προχωρούσε στις ασελγείς πράξεις.

Η δασκάλα βαρύνεται τώρα με 153 κατηγορίες για σεκς ουαλική κακοποίηση παιδιών, 13 για σεκς ουαλική επίθεση, 33 κατηγορίες για παράνομη επαφή με ανήλικους, 20 για την αποστολή άσεμνου υλικού σε παιδί και άλλες...

Πηγή: newsbeast.grTο διαβάσαμε εδώ

 

Πηγή: newsone.gr

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Δες και αυτά